Close

DJ STICKY BOMB

DJ med lång erfarenhet och stort kunnande när det gäller fester, företagsevent, klubbspelningar etc. Jag vet hur man får fart på dansgolvet och är punktlig, pålitlig och lätt att samarbeta med. Professionellt ljud och ljus skräddarsys så att det passar just er fest. Det är alltid ett säkert kort att anlita DJ STICKY BOMB.

Vill ni kombinera DJ-spelningen med livemusik har jag flera olika coverband att erbjuda. Låt bandet Sticky & the Bombs pop- rock- och soul dra igång partyt, eller satsa på en temafest där 80-talsbandet sätter stämningen för kvällen. Festen fortsätter sedan med DJ STICKY BOMB bakom skivtallrikarna!

DJ med liveinstrument är också ett alternativ. Då kryddar jag min DJ-show med saxofon, elgitarr och/eller percussion. Den här kombinationen är en riktig partyhöjare som alla älskar.

Jag kan även erbjuda DJ med trubadur. Trubaduren inleder festen eller minglet och kan även spela under middagen, något som får gästerna att trivas extra mycket.

Kontakta mig gärna för kostnadsförslag.

Top